Кошик
2921 відгук
+380 (99) 017-56-22
+380 (68) 360-81-76
Кошик

Маринади

Як замаринувати м"ясо , щоб отримати крутезний смак та здивувати гостей ?  Просто придбайте один із наших найкращих маринадів для м'яса. А ще краще , спробуйте їх усі. Використовуючи наші маринади , Ви відчуєте себе шеф-кухарем відомого ресторану , а друзі неодмінно попросять рецепт !!!!

Готові суміші для маринування - просто ідеальне рішення для стейків , свинини , яловичини та інгошо м"яса : всі інгредієнти вже закладені у потрібних пропорціях, залишається тільки додати свіже м'яса

Це ідеальні маринади не тільки для гриля, а і тушкування, смаження, тощо. Маринування додає м’ясу смаку, а також допомагає пом’якшити текстуру. У маринади часто додається деяка кислотність, незалежно від того, чи це оцет, чи цитруси, як лимонний сік, чи ферменти, які зазвичай містяться у фруктах, як-от манго. Вони руйнують поверхню самого м’яса, дозволяючи ароматам маринаду проникати глибше.

Сіль також має особливе призначення в маринаді: по-перше, вона витягує вологу з м’яса, що потім дозволяє як втраченій волозі, так і маринаду поглинатися м’ясом за допомогою процесу, який називається осмосом. Це дозволяє ароматам глибше вбиратися в м’ясо. А використання олії може ще більше сприяти цьому процесу, оскільки олії здатні переносити смаки часнику, цибулі, спецій і трав.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner