Кошик
522 відгуків
+380990175622
+380683608176
Кошик

Полімерні оболонки АйЦел

Що потрібно знати про полімерній оболонці для ковбаси

Найважливішим чинником при виборі ковбасної оболонки - її властивості. Якщо Ви хочете купити оболонку для сыровяленой ковбаси, яка максимально буде схожа до натуральної, тоді зупиніть свій вибір саме на оболонка АйЦел. Вона не вимоглива до дотримання спеціальних умов (вологість повітря 75% і температура +12°С), тому навіть любителі зможуть легко приготувати ковбаси в домашніх умовах. Такі властивості забезпечують відсутність втрат під час зберігання і термообробці

 

 

Полімерні оболонки АйЦел

 

.Полімерні оболонки АйЦел для ковбас - купити

Цінність даної оболонки в тому, що вона володіє відмінною термостійкістю, високою якістю і еластичністю. Завдяки великій кольоровій палітрі можна вибрати оболонку для будь-якого виробу: зельца, шинка, паштет, сардельки, сосиски, плавленыесырки. Але все ж найбільш широко застосовується для приготування ковбас, причемвсех виглядом. Під кожне з виробів оболочкаи має свій калібр - від 16 до 160 мм.

При використанні полімерної оболонки для сиров'ялених ковбас або інших ковбасних виробів утворитися бульйонно-жирові набряки повністю виключено. З нею можете бути впевнені, що Ваші м'ясні копченості будуть привабливі не тільки на смак, але і на вигляд. Цьому також сприяє легке відділення плівки від готового виробу.

5 переваг ковбасної оболонки АйЦел

Навіть якщо у вас є свої улюблені оболонки, все одно хоча б для проби зверніть увагу на полімерні оболонки для ковбаси. Купити їх варто тільки раз, і Ви зрозумієте наскільки це смачно і зручно. З головних достоїнств цієї ковбасної оболонки виділяють:

1. Дымопроницаемость. З оболонками Айцел можна приготувати дуже смачну ковбасу з традиційним копченим ароматом, який додає виробу особливої родзинки. Така ковбаса має коагулированную білкову скоринку, а сам продукт під скоринкою набуває глянсову поверхню. А все завдяки тому, що оболонка дозволяє провести обжарку і копчення.
2. Міцність. Оболонка забезпечує стабільну форму і витримує великі навантаження. Навіть при використанні напівавтоматичних кліпсаторів і при термообробці ймовірність розриву буде дуже низька.
3. Еластичність. Витримує переповнення до 12%.
4. Бар'єрні властивості. Сприяє зниженню окислительности, що подовжує терміни зберігання. Після приготування максимально зберігає аромати спецій.
5. Термостійкість. Полімерна оболонка володіє високою стійкістю до температури. Витримує копчення при t до 80°С. Також їй характерна стійкість до тривалого впливу.