Розмарин 50 г
Розмарин — вічнозелена рослина родинидануткові. Він входить до складу багатьох сумішей спецій, серед найвідоміших — це «прованські трави» й «хмелі сунелі». Дуже популярна пряність у середземноморській і французькій кухнях.
У кулінарії спеції знайшла своє застосування в:
- М'ясних і рибних страв;
- Приготування маринадів;
- Кондитерської промисловості;
- Виготовлення алкогольних і охолодних напоїв
- Приготування овочів і грибів.
Розмарин має властивість надавати аромату дичини домашньому м'ясу.
Додаючи спецію в супи, не варто піддавати її тривалому кип'ятінню, тому що може відчуватися присмак гіркоти.
Можна приготувати рибку на грилі з гілочкою розмарину — вийде просто «пальчики оближиш». Відома грузинська страва «Сациві» не обходиться без цієї пряності. Дуже апетитний вигляд має страва, прикрашена гілочкою розмарину. Спеція має популярність в кухнях багатьох народів світу.
Розмарин поліпшить травлення та мозковий кровообіг, підвищить секрецію шлункового соку, допоможе впоратися з нервовою напругою, а також застудними захворюваннями.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Україна |
Склад | Розмарин |
Тип спецій | Розмарин |
- Ціна: 21 ₴
- В наявності
- Код: RZRS50
21 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 40 грн
- +380 (68) 360-81-76Відділ продажів
- +380 (63) 118-46-59Отдел продаж
- Понеділок09:0018:00
- Вівторок09:0018:00
- Середа09:0018:00
- Четвер09:0018:00
- Пʼятниця09:0018:00
- Субота09:0015:00
- НеділяВихідний