Сіль сванская 50г
Сванская сіль традиційно використовується в грузинській кухні і є універсальною. Так як її можна додавати в різні страви. Сіль отримала таку назву завдяки місцевості, в якій вона росте –Сванетії.
Сванская соль ділиться на літню і зимову. У зимовому рецепті не використовують часник. А в літньому- обов'язково присутні сушені трави. Щоб суміш спецій вийшла ароматною, прянощі ретельно перетирають з сіллю, і ми отримуємо ароматичну композицію, яка доповнить будь-яку страву.
Грузинську сіль добре вживати людям, щоб розвантажити серцево-судинну систему та нирки від надмірного вживання NaCl. Якби Ви приправляли звичайною кухонною сіллю свої страви, то для досягнення необхідного смаку Вам довелося б покласти її більше. А прянощі додатково насичують страву смаком, і це призводить до того, що Ви скорочуєте її споживання. У Грузії люблять і часто готують традиційну страву -оджахурі, (гр. "Оджахі" - "сім'я") в яку обов'язково додають сванську сіль. Нехай Ваші страви виходять смачними та корисними!Основні | |
---|---|
Склад | сіль кухонна, коріандр мелений, куркума, суміш "уцхо - сунелі", кріп, перець червоний мелений чилі, кмин, часник гранули. |
Тип спецій | Сванская сіль |
Упаковка | Дой-пак |
Країна виробник | Україна |
Вага | 50 г |
- Ціна: 23 ₴
- В наявності
- Код: 0931-2
23 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 40 грн
- +380 (68) 360-81-76Відділ продажів
- +380 (63) 118-46-59Отдел продаж
- Понеділок09:0018:00
- Вівторок09:0018:00
- Середа09:0018:00
- Четвер09:0018:00
- Пʼятниця09:0018:00
- Субота09:0015:00
- НеділяВихідний