Суміш спецій для бастурми 50 г
Склад: паприка червона, пажитник, перець чилі, коріандр, гірчиця біла, кріп, базилік, майоран, чабер, лавровий лист, куркума, петрушка
Бастурма — страва вірменської кухні — це в'ялена вирізка з яловичого м'яса. Також бастурму можна готувати зі свинини, курки або баранини. Смак у неї пряно-пекучий. Спочатку бастурму готували, щоб продовжити термін придатності м'яса, тому що холодильників тоді не було.
Бастурма, куплена в магазині, вирізняється дуже високою ціною, та й який там склад не завжди зрозумілий. Тому Ви можете приготувати її в домашніх умовах, використавши для цього спеціальну суміш спецій, яка ідеально для неї підходить.
Приготування бастурми займе у Вас довгий час, але її справжній домашній смак і аромат цього коштує. В середньому її приготування займе у Вас від 2 до 4 тижнів. Якщо Ви набралися терпіння й вирішили приготувати домашню басторму, то рекомендуємо вибирати для неї м'ясо молодих тварин.
В'ялена домашня бастурма чудово підійде як на святковий стіл у формі самостійної страви, так і як закуска. Ще її можна використовувати замість ковбаси на бутерброди.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Суміш прянощів |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | паприка червона, пажитник, перець чилі, коріандр, гірчиця біла, кріп, базилік, майоран, чабер, лавровий лист, куркума, петрушка |
- Ціна: 25 ₴
- В наявності
- Код: 314
25 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 40 грн
- +380 (68) 360-81-76Відділ продажів
- +380 (63) 118-46-59Отдел продаж
- Понеділок09:0018:00
- Вівторок09:0018:00
- Середа09:0018:00
- Четвер09:0018:00
- Пʼятниця09:0018:00
- Субота09:0015:00
- НеділяВихідний