Кошик
522 відгуків
+380990175622
+380683608176
Кошик

Целюлозні оболонки

Целюлозні оболонки
  • Целюлозна оболонка та плівка для рулетів часто використовуються в приготуванні м'ясних виробів. Основні причини такої популярності —це їх натуральність, висока димо - і вологопроникність і зручність у використанні. В інтернет-магазині товарів для копчення Ви зможете придбати целюлозні оболонки різних типів і діаметрів, які підійдуть для сосисок, сардельок, ковбасок, рулетів.
Целюлозна оболонка

Целюлозна оболонка (целофанова оболонка) – це регенерированная целюлоза, яка пройшла спеціальну обробку. Відноситься до проницаемому типу оболонок. Останнім часом целюлозні оболонки стали дуже популярними і часто використовуються в харчовій промисловості. Смакові та ароматичні показники ковбас і сосисок в целюлозної оболонки дуже високі.

Як правило, целюлозні оболонки виробляються невеликих діаметрів - для ковбасок або сосисок. Целюлозна оболонка має унікальні властивості, знання яких допоможе Вам правильно і з максимальною користю її використовувати. Зараз дамо деякі рекомендації по вибору і особливостям таких оболонок, а Ви уважно вивчіть їх, щоб у майбутньому вміти використовувати всі переваги і отримувати відмінний результат.

Целюлозна оболонка: що це таке і чи варто її використовувати?

Справжні гурмани гідно оцінюють результат копчення продуктів з використанням целюлозної оболонки. Це не дивно, адже ця оболонка має властивість утримувати всі корисні речовини, аромат і смак всередині ковбаси. Целюлозна оболонка оптимальна як для автоматизованого виробництва на підприємствах, так і для домашнього копчення. Висока міцність при набиванні полегшує процес наповнення оболонки фаршем. У домашніх умовах її використовувати досить легко, адже оболонка з целюлози не вимоглива в експлуатації.

Перед використанням целюлозну оболонку замочувати не треба!

Властивості целюлозної оболонки для ковбас, сосисок:

  • Покращує смако-ароматичні показники готової продукції;
  • Відмінна волого - і дымопроницаемость;
  • Хорошу розтяжність в поперечному і поздовжньому напрямках, що забезпечує високу фаршеемкость;
  • Відмінно підходить до вакуумній упаковці сосисковий виробів;
  • Виготовлена з натуральних матеріалів;
  • Легко знімається з готового продукту;
  • Витримує температуру термічної обробки до 100°C

Целюлозні оболонки під ковбасу і сосиски часто використовують і при копченні за рахунок високої проникності вологи і диму. Продукт вбирає максимальна кількість аромату, через що якість результату копчення дуже висока.

Зберігання целюлозної оболонки для ковбаси

Зберігання має певну специфіку, так як потрібно зберегти всі важливі властивості та якості оболонки перед використанням, тому рекомендуємо зберігати в таких умовах:

  • Температура повітря: 16-22°С;
  • Рівень вологості повітря: 30-50%;
  • Відсутність прямих сонячних променів і протягів, бажано в герметичній упаковці.