Продавець Інтернет-магазин "Азалія" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4164 відгуків
+380 (99) 017-56-22
+380 (68) 360-81-76
Кошик

Рідкий дим

Рідкий дим
Рідкий дим
Класичний рідкий дим - ароматизатор, призначений для "копчення" продуктів в домашніх умовах без використання спеціальних коптилен. По смакових, ароматичних, колірним властивостями застосування рідкого диму ні чим не поступається натуральному копченню на трісках. Страва приготована з додаванням диму набуває аромат і смак копченості

З чого складається рідкий дим ?

Основним компонентом є вода , в яку додають смакові та ароматичні компоненти :

- кислоти ,які відповідають за процес копчення . Вони надають продукту смак , аромат і відповідають за утворення апетитною скоринки

- карбонільні з'єднання , які відповідають за колір продукту

- феноли , які відповідають за смак продукту і мають антимікробну дію

 

Шкідливий рідкий дим для здоров'я людини ?

Якщо використовувати дим в правильній пропорції то він не тільки не шкідливий , а навіть корисний. Користь диму полягає в тому , що при природному копченні з деревини виділяються смоли і дьоготь , яких немає у складі рідкого диму . При використанні диму для гарячого копчення Ви досягнете не тільки хороших смакових якостей ,але і знищите паразитів , які можуть містяться в продукті ( сальмонела та гельмінти в м'ясі/рибі).

Через мірне вживання рідкого диму може негативно вплинути на слизову шлунка або викликати алергічну реакцію . Рекомендуємо застосовувати рідкий дим із суворим дотриманням технологічного процесу/рецептури , а людям, у яких проблеми з органами травлення зовсім відмовитися від страв з додаванням рідкого диму.

Рідкий дим можна використовувати не тільки для копчення м'яса і риби, а також ряду інших страв, яким потрібно надати ефект приготування на вогнищі:

  • рибні маринади, пресерви
  • сосиски та ковбаси , грудинка і сало
  • сир ( сулугуні та інші )
  • соуси "Барбекю", "Гриль"
  • супи, підливи, закуски ,печеня і ряд інших делікатесів

Готуйте самі смачні і ароматні страви , в яких Ви будете абсолютно впевнені !!!

 

 

Інші статті