Продавець Інтернет-магазин "Азалія" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4168 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (99) 017-56-22
+380 (68) 360-81-76
Кошик

Колагенові ( білкові ) оболонки

Колагенова оболонка для домашньої ковбаси, ковбасок, сосисок в магазині Азалія
Купити колагенову оболонку потрібного діаметра та фасування можна в нашому інтернет-магазині azaleakr.com.ua . Всі надані товари високої якості та перевірені не тільки сотнями покупців, а й сертифіковані. Якщо хочете отримати гарний продукт за адекватну ціну — Ви потрапили в правильний каталог.
Купити колагенові (білкові) оболонки

Попри те, що вона штучна, білкова оболонка для ковбаси та сосисок виготовлена з натуральних волокон колагену. Натуральні оболонки мають різні вади, з якими складно боротися. Тут на допомогу приходить колагенова оболонка, яка легко зможе замінити натуральну без втрат усіх важливих якостей.

 

Є деякі вимоги до зберігання й використання таких оболонок:

  • Колагенова оболонка для ковбаси, сосисок має зберігатися в діапазоні температур 15-25 °C, а приміщення має бути сухим.
  • Невикористану оболонку потрібно зберігати в герметичному пакованні, для запобігання пересиханню.
  • Її потрібно оберігати від прямих сонячних променів.
  • Температура приготування продукції в колагеновій оболонці — до 75 °C. Короткочасно можна підвищувати до 80 °C.
  • Перед використанням її потрібно замочити в підсоленій воді на кілька хвилин, поки оболонка не стане еластичною та не пропаде характерний кришус.

Дотримуючись цих рекомендацій, колагенову оболонку можна зберігати досить довго. І в процесі використання вона набагато зручніша за натуральну, тому має величезний попит у коптильників. Білкова оболонка має низку інших переваг, про які необхідно знати кожному.

Переваги колагенової оболонки

  • Добре пропускають дим і вологу
  • Виготовлені з натуральних матеріалів, їстівні
  • Міцніше та еластичніше натуральних
  • Можна зберігати за кімнатної температури без холодильника
  • Бактеріальна чистота, немає неприємного запаху.

Колагенові оболонки часто використовують як у домашніх умовах, так і на виробництвах, тому вона завжди потрібна та потрібна.

Як вибрати, купити їстівну колагенову оболонку для ковбас

Колагенові оболонки підійдуть для багатьох різновидів ковбас: варених, напівкопчених, варено-копчених і сирокопчених, сосисок і сардельок.

Залежно від типу продукції, що виготовляється, необхідно вибрати правильний діаметр оболонки. Так, оболонки діаметром до 24 мм загалом використовують для приготування сосисок і ковбасок, 24-35 мм — для сарделя, 35-45 мм — підходить як для сиров'ялених, сирокопчених, так і для напівкопчених ковбас, діаметр 45-60 мм чудово підійде для виробництва сервелатів, салямі, напівкопчених ковбас. Для варених ковбас, шин і зельців підійдуть оболонки діаметром 60-80 мм. А якщо Ви хочете зробити м'ясний рулет — то потрібно використовувати колагенову плівку.