Продавець Інтернет-магазин "Азалія" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4163 відгуків
+380 (99) 017-56-22
+380 (68) 360-81-76
Кошик

Фіброузові оболонки

Фіброузові оболонки
Купити фібрузувальну оболонку Ви можете в цьому розділі. Фиброуз — це матеріал, який найчастіше використовується під час виготовлення сервелатів, салямі, напівкопчених ковбас. Основна перевага його — — це міцна, красива глянсова поверхня ковбасного батону та збільшення терміну зберігання продукції.
Фібровузна оболонка

Фібровузна оболонка — це оболонка, яка дає можливість диму та волозі проходити крізь себе. Така оболонка дуже поширена, позаяк вона є однією з найуніверсальніших у використанні. Завдяки своїй щільній структурі вона захищає продукт від зовнішніх впливів, але за всього залишається волого- та димопроникною, що для виробництва ковбас дуже важливо.

 

Фібровузні ковбасні оболонки належать до неїстівних оболонках, і процес їх виробництва досить складний. Оболонка фіброуз — це складно структурована плівка, яка в основі має кілька шарів. Про це ми зараз розповімо, а також зробите акцент, на унікальності фіброузької оболонки для ковбас.

Фіброузна ковбасна оболонка: склад, властивості

Фібровузна оболонка виготовляється з натуральної сировини — довговолокнистого обробленого фіброзузного паперу. Цей папір покривають целюлозними шарами, які допомагають утримувати всередині корисні властивості продукту.

Полімерне покриття наноситься як із зовнішнього боку, так і з внутрішнього, що допомагає підвищити термін придатності, а також не дати мікроорганізмам пробратися до продукту. Фіброузні оболонки повністю біорозкладний продукт.

Оболонку фіброуз цінують за міцність і легкість набиття, водночас діаметр залишиться рівномірним, а поверхня рівною та гладкою. Ця оболонка підходить до більшості різновидів ковбас і копченостей, тому вона дуже часто використовується коптильниками.

Переваги фіброїзної оболонки

  • Висока міцність;
  • Чудова фаршемкість, адгезія;
  • Стабільність калібру, гладка та рівна поверхня;
  • Легка обробка копченням, висока волого- та димопроникність;
  • Чудово кліпсується;
  • Витримує температурні режими, аж до 100 °C;
  • Широкий асортимент діаметрів і колірної гами;
  • Підходить практично для всіх видів ковбас і шин.

Переваг у фіброузної ковбасної оболонки дуже багато, всі вони допомагають досягти чудового результату у виробництві копчених і ковбасних виробів. Це якась альтернатива всім оболонкам зі своїми особливостями. Вона містить у собі найкорисніші властивості та якості й може довго слугувати й зберігати Вашу продукцію.

Рекомендації в зберіганні та використанні фіброїзної оболонки

Перед використанням бажано промити та замочити оболонку в теплій воді (30-40 °C) на 30-60 хвилин. Після цього вона стане еластичнішою і в неї буде легше набивати фарш.

Оболонки з друком і легкознімні оболонки вимагають тривалішого часу замочування — від 1.5 до 2 годин (залежно від колірності нанесеного маркування). Оболонки необхідно пролити водою всередині рукава.

Зберігати оболонку можна до 2 років, але тільки в герметичному пакованні. Замочені оболонки потрібно використовувати впродовж доби, в іншому разі, втрачаються всі міцні властивості.

Якщо Ви хочете купити фіброзвузьку ковбасну оболонку, тоді швидше вибирайте її з нашого каталогу та отримуйте товар максимально швидко та високої якості.