Кошик
2811 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (99) 017-56-22
+380 (68) 360-81-76
Кошик

Колагенові оболонки

Колагенова оболонка для домашньої ковбаси, ковбасок, сосисок
Купити колагенову оболонку потрібного діаметру і фасування можна в нашому інтернет-магазині Всі надані товари високої якості і перевірені не тільки сотнями покупців, але і сертифіковані. Якщо хочете отримати хороший продукт за адекватну ціну - Ви потрапили у відповідний каталог.
Колагенові (білкові) оболонки

Незважаючи на те, що вона штучна, білкова оболонка для ковбаси і сосисок виготовлена з натуральних волокон колагену. Натуральні оболонки мають різні недоліки, з якими важко боротися. Тут на допомогу приходить колагенова оболонка, яка легко зможе замінити натуральну без втрат всіх важливих якостей.

 

Є деякі вимоги до зберігання та використання таких оболонок:

  • Колагенова оболонка для ковбаси, сосисок повинна зберігається в діапазоні температур 15-25°С, а приміщення повинно бути сухим.
  • Невикористану оболонку потрібно зберігати в герметичній упаковці, для запобігання пересихання.
  • Її потрібно оберігати від прямих сонячних променів.
  • Температура приготування продукції в колагенової оболонки - до 75°C Короткочасно можна підвищувати до 80°C
  • Перед використанням її потрібно замочити у підсоленій воді на кілька хвилин, поки оболонка не стане еластичною і не зникне характерний хрускіт.

Дотримуючись цих рекомендацій, колагенову оболонку можна зберігати досить довго. І в процесі використання, вона набагато зручніше натуральної, тому користується величезним попитом у коптильщиков. Білкова оболонка має ряд інших переваг, про які необхідно знати кожному.

Переваги колагенової оболонки

  • Добре пропускають дим і вологу
  • Виготовлені з натуральних матеріалів, їстівні
  • Міцніше і еластичнішою натуральних
  • Можна зберігати при кімнатній температурі без холодильника
  • Бактеріальна чистота, відсутність неприємного запаху.

Коллагеновые оболочки часто используют как в домашних условиях, так и на производствах, поэтому она всегда востребована и нужна.

Как выбрать, купить съедобную коллагеновую оболочку для колбас

Коллагеновые оболочки подойдут для многих видов колбас: вареных, полукопченых, варено-копченых и сырокопченых, сосисок и сарделек.

В зависимости от вида изготавливаемой продукции необходимо выбрать правильный диаметр оболочки. Так, оболочки диаметром до 24 мм в основном используют для приготовления сосисок и колбасок, 24-35 мм – для сарделек, 35-45 мм – подходит как для сыровяленых, сырокопченых, так и для полукопченых колбас, диаметр 45-60 мм отлично подойдет для производства сервелатов, салями, полукопченых колбас. Для вареных колбас, ветчин и зельцев подойдут оболочки диаметром 60-80мм. А если Вы хотите сделать мясной рулет – то нужно использовать коллагеновую пленку.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner